Miljakovac 3 - Forum 777
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vrtić na Miljakovcu 3

+3
Ljubomir
lemanja
Jelena
7 posters

Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty Vrtić na Miljakovcu 3

Post  Jelena Wed Mar 25, 2009 11:14 pm

Jel se slažete da nam treba jedan pravi vrtić u naselju?
I šta bi on trebalo da sadrži da bi bio po vašem ukusu?

Jelena

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty Re: Vrtić na Miljakovcu 3

Post  lemanja Fri Mar 27, 2009 1:20 pm

Ne znam da li ja da se izjasnim pošto kao mama imam jako visoke standarde Suspect

Treba da bude čisto, uredno, da su vaspitači prijatni, da ima lepo dvorište, da se deca tamo osećaju dobro, da hrana bude dobro organizovana ... UF! Treba sve!

lemanja

Back to top Go down

Post  Ljubomir Sat Mar 28, 2009 3:05 am

Skoro sve ste rekli komšinice, samo jednu stvar ste zaboravili: vaspitačice treba da su zgodne i da umeju i sa decom i sa roditeljima Very Happy Very Happy Very Happy
Ljubomir
Ljubomir
Admin

Back to top Go down

Post  Jelena Sat Mar 28, 2009 11:29 pm

Ljubomir wrote:Skoro sve ste rekli komšinice, samo jednu stvar ste zaboravili: vaspitačice treba da su zgodne i da umeju i sa decom i sa roditeljima Very Happy Very Happy Very Happy

Komsija Ljubomire vi ste bas aktivan clan foruma, ima vas u svim temama. Primetila sam da su vam zenske price najdraze. Kazite mi kakve su bile vase vaspitacice kad ste bili mali???

Jelena

Back to top Go down

Post  Jelena Sat Mar 28, 2009 11:38 pm

lemanja wrote:Ne znam da li ja da se izjasnim pošto kao mama imam jako visoke standarde Suspect

Treba da bude čisto, uredno, da su vaspitači prijatni, da ima lepo dvorište, da se deca tamo osećaju dobro, da hrana bude dobro organizovana ... UF! Treba sve!

Potpuno se slazem sa vama i drago mi je sto imate visoke standarde. Ja bih najvise volela da se iz decijeg jelovnika izbace pastete, virsle i ostale mesne preradjevine. A takodje i zdenka sir pale
I da ne bude na 40-oro dece dva vaspitaca jer ja sama ne mogu sa moje dvoje da izadjem na kraj Smile

Jelena

Back to top Go down

Post  Jelena Tue Mar 31, 2009 10:50 pm

Žene sa Miljakovca tri javite se !!!
Dajte vaš glas da nagovorimo Dacu Rodić da u sklopu igraonice otvori i vrtić bounce lol! bounce

Jelena

Back to top Go down

Post  Marko Wed Apr 01, 2009 1:07 am

Sto se tice nagovaranja Dace da otvori vrtic mogu da vam kazem da smo o tome razgovarali ali da je taj projekat za sada daleko bar 2-3 godine!
Postoji velika zelja da se pored igraonice jedan deo objekta pretvori u vrtic ali je za to potrebna velika kolicina novca da bi to bilo na visokom nivou i da ispuni najvise standarde.

Marko

Back to top Go down

Post  danijela Thu Apr 02, 2009 2:22 pm

Pa postoji vrtic, u nasem naselju, mozda standardi nisu zadovoljavajuci, ali moram vam priznati da zenu koja vodi vrtic deca jako vole. Bar oni koji dolaze kod mene u igraonicu, kazu da su klinci sa njom odusevljeni, i da ume da radi sa njima. Ja se nadam, da cemo imati mogucnosti za otvaranje naseg vrtica, kroz 2-3 godine, kao sto je Marko rekao, a do tad i ovaj moze da prodje.

danijela

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty Kozmeticki salon

Post  Jelena Thu Apr 02, 2009 9:28 pm

Necemo vise o vrticu,na tu temu se vracamo za 2-3 god. Smile Da li neko zna koliko kozmetickih salona imamo u naselju a da su vredni pomena?Koliko cesto koristite solarijum?

Jelena

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty Kozmeticki saloni?

Post  danijela Mon Apr 06, 2009 11:57 pm

Jelena, izgleda da zene iz ovog nasalja ne posecuju salone za negu lica i tela. Ja bas nisam sigurna, ali mislim da ima samo jedan, sa reklamom, a ova dva frizerska salon imaju neke male delove koji se bave negom lica i tela Rolling Eyes .
Mada sto se solarijuma tice, ja ga koristim jednom godisnje, pred odlazak na more, cisto zbog bezbednosti. Mada koliko je i solarijum "bezbedan", to je vec drugo pitanje.
Doduse, mislim da imamo jedno mesto koje svim maldim devojkama i mamam, a i starijim gospodjama, moze da pruzi potpune usluge kozmetickog salona, a nema reklamu, a to je tvoja komsinica Danijela.
Po mom skromnom misljenju, ona je u svom poslu majstor, ali i ima cenu. Pa sada drage moje razmislite, da li zelite za manje novca, duze tetmane, ili za vise novca krace tretmane ( pod ovim mislim na anticelulit tretmane ), mada u oba slucaja dodjete na isto, ali su vam ovde rezultati vidljivi pre. Laughing

danijela

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty vrtic

Post  nesa Thu Apr 09, 2009 1:04 am

MI SMO ZA TO DA DACA OTVORI VRTIC.PRVO NEKU LAJT VARIJANTU,A POSLE PRAVI.

nesa

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty Daca vrtic

Post  Jelena Thu Apr 09, 2009 10:30 pm

Ha,ha..htela ili ne htela Daca ce morati da se pozabavi ovom temom ili ce biti demonstracija Very Happy
Sto se tice kozmetickih salona,uskoro ce ih biti u malim oglasima.

Jelena

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty vrtic

Post  danijela Fri Apr 24, 2009 1:13 pm

Nema demonstracija, zakonom su zabranjene. Morate da obavestite policiju, hahahaha. Mislim da ima dovoljno reklama sto se salona tice, ovo nase naselje samo otvara STR-e i kozmeticke salone. Mogao bi neko da otvori i apoteku, mislim da nam je to malo potrebnije. Da ne trcimo n Miljakovac II i Kanarevo brdo, stvarno ljudi, razmislite. Question

danijela

Back to top Go down

Vrtić na Miljakovcu 3 Empty Vrtici...

Post  Zivkovic Snezana Tue May 12, 2009 11:54 am

Sto se tice postojeceg vrtica i toga da deca vaspitacicu vole, mogu ti Danijela reci da si pogresno informisana. Mislim da sam najkompetentnija da to kazem jer sam svedok... Ja sam za drzavni vrtic jer su jedino tamo pedagoski kvalifikovane, strucne, a pre svega akademski obrazovane vaspitacice i mislim da je i roditeljima to jeftinije, ali uzevsi u obzir postojece stanje (sta god da je bilo), ipak sam za vasu varijantu. Ovde se deca igraju u dvoristu, a kad odu kuci deca, kucici se slobodno igraju sa onim igrackama... Higijena je NULA!!! Svako ko je bio kod mene i video uslove i nacin rada, svi su rekli da nikad svoje dete ne bi tu ostavili! Ima njih i iz naselja, i to dosta... Zato, Danijela, Vi Rodici bar imate uslova i materijalnih sredstava da vrtic otvorite i postavite na visi nivo. Pa... napred! Pozdrav svima!

Zivkovic Snezana

Back to top Go down

Post  danijela Tue May 12, 2009 12:37 pm

Neno, hvala na lepim zeljama, i komplimentima. Ali, ne moguce je vrtic, naprviti u igraonici, jer stvarno mislim da deca za rad treba da imaju prazan prostor, jer onoliko sarenilo kod mene bi im strasno odvlacilo paznju. Ako sve bude islo po planu, bice i vrtic. Ne znam da li si razmisljala da jedan od svojih lokala izdas za apoteku, naravno ako ima neko pametan ko bi je otvorio. Smile

danijela

Back to top Go down

Post  Zivkovic Snezana Tue May 12, 2009 8:18 pm

Hvala i tebi Daco na predlogu. Ja trenutno nemam finansijskih sredstava za to, iako sam o tome razmisljala, ali ako se nadje neko zainteresovan, to bi bila prava stvar za naselje. Pozdrav!

Zivkovic Snezana

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top