Vrtić na Miljakovcu 3
+3
Ljubomir
lemanja
Jelena
7 posters
Page 1 of 1
Vrtić na Miljakovcu 3
Jel se slažete da nam treba jedan pravi vrtić u naselju?
I šta bi on trebalo da sadrži da bi bio po vašem ukusu?
I šta bi on trebalo da sadrži da bi bio po vašem ukusu?
Jelena
Re: Vrtić na Miljakovcu 3
Ne znam da li ja da se izjasnim pošto kao mama imam jako visoke standarde
Treba da bude čisto, uredno, da su vaspitači prijatni, da ima lepo dvorište, da se deca tamo osećaju dobro, da hrana bude dobro organizovana ... UF! Treba sve!
Treba da bude čisto, uredno, da su vaspitači prijatni, da ima lepo dvorište, da se deca tamo osećaju dobro, da hrana bude dobro organizovana ... UF! Treba sve!
lemanja
Skoro sve ste rekli komšinice, samo jednu stvar ste zaboravili: vaspitačice treba da su zgodne i da umeju i sa decom i sa roditeljima
Ljubomir- Admin
Ljubomir wrote:Skoro sve ste rekli komšinice, samo jednu stvar ste zaboravili: vaspitačice treba da su zgodne i da umeju i sa decom i sa roditeljima
Komsija Ljubomire vi ste bas aktivan clan foruma, ima vas u svim temama. Primetila sam da su vam zenske price najdraze. Kazite mi kakve su bile vase vaspitacice kad ste bili mali???
Jelena
lemanja wrote:Ne znam da li ja da se izjasnim pošto kao mama imam jako visoke standarde
Potpuno se slazem sa vama i drago mi je sto imate visoke standarde. Ja bih najvise volela da se iz decijeg jelovnika izbace pastete, virsle i ostale mesne preradjevine. A takodje i zdenka sir
I da ne bude na 40-oro dece dva vaspitaca jer ja sama ne mogu sa moje dvoje da izadjem na kraj
Jelena
Žene sa Miljakovca tri javite se !!!
Dajte vaš glas da nagovorimo Dacu Rodić da u sklopu igraonice otvori i vrtić
Dajte vaš glas da nagovorimo Dacu Rodić da u sklopu igraonice otvori i vrtić
Jelena
Sto se tice nagovaranja Dace da otvori vrtic mogu da vam kazem da smo o tome razgovarali ali da je taj projekat za sada daleko bar 2-3 godine!
Postoji velika zelja da se pored igraonice jedan deo objekta pretvori u vrtic ali je za to potrebna velika kolicina novca da bi to bilo na visokom nivou i da ispuni najvise standarde.
Postoji velika zelja da se pored igraonice jedan deo objekta pretvori u vrtic ali je za to potrebna velika kolicina novca da bi to bilo na visokom nivou i da ispuni najvise standarde.
Marko
Pa postoji vrtic, u nasem naselju, mozda standardi nisu zadovoljavajuci, ali moram vam priznati da zenu koja vodi vrtic deca jako vole. Bar oni koji dolaze kod mene u igraonicu, kazu da su klinci sa njom odusevljeni, i da ume da radi sa njima. Ja se nadam, da cemo imati mogucnosti za otvaranje naseg vrtica, kroz 2-3 godine, kao sto je Marko rekao, a do tad i ovaj moze da prodje.
danijela
Kozmeticki salon
Necemo vise o vrticu,na tu temu se vracamo za 2-3 god. Da li neko zna koliko kozmetickih salona imamo u naselju a da su vredni pomena?Koliko cesto koristite solarijum?
Jelena
Kozmeticki saloni?
Jelena, izgleda da zene iz ovog nasalja ne posecuju salone za negu lica i tela. Ja bas nisam sigurna, ali mislim da ima samo jedan, sa reklamom, a ova dva frizerska salon imaju neke male delove koji se bave negom lica i tela .
Mada sto se solarijuma tice, ja ga koristim jednom godisnje, pred odlazak na more, cisto zbog bezbednosti. Mada koliko je i solarijum "bezbedan", to je vec drugo pitanje.
Doduse, mislim da imamo jedno mesto koje svim maldim devojkama i mamam, a i starijim gospodjama, moze da pruzi potpune usluge kozmetickog salona, a nema reklamu, a to je tvoja komsinica Danijela.
Po mom skromnom misljenju, ona je u svom poslu majstor, ali i ima cenu. Pa sada drage moje razmislite, da li zelite za manje novca, duze tetmane, ili za vise novca krace tretmane ( pod ovim mislim na anticelulit tretmane ), mada u oba slucaja dodjete na isto, ali su vam ovde rezultati vidljivi pre.
Mada sto se solarijuma tice, ja ga koristim jednom godisnje, pred odlazak na more, cisto zbog bezbednosti. Mada koliko je i solarijum "bezbedan", to je vec drugo pitanje.
Doduse, mislim da imamo jedno mesto koje svim maldim devojkama i mamam, a i starijim gospodjama, moze da pruzi potpune usluge kozmetickog salona, a nema reklamu, a to je tvoja komsinica Danijela.
Po mom skromnom misljenju, ona je u svom poslu majstor, ali i ima cenu. Pa sada drage moje razmislite, da li zelite za manje novca, duze tetmane, ili za vise novca krace tretmane ( pod ovim mislim na anticelulit tretmane ), mada u oba slucaja dodjete na isto, ali su vam ovde rezultati vidljivi pre.
danijela
Daca vrtic
Ha,ha..htela ili ne htela Daca ce morati da se pozabavi ovom temom ili ce biti demonstracija
Sto se tice kozmetickih salona,uskoro ce ih biti u malim oglasima.
Sto se tice kozmetickih salona,uskoro ce ih biti u malim oglasima.
Jelena
vrtic
Nema demonstracija, zakonom su zabranjene. Morate da obavestite policiju, hahahaha. Mislim da ima dovoljno reklama sto se salona tice, ovo nase naselje samo otvara STR-e i kozmeticke salone. Mogao bi neko da otvori i apoteku, mislim da nam je to malo potrebnije. Da ne trcimo n Miljakovac II i Kanarevo brdo, stvarno ljudi, razmislite.
danijela
Vrtici...
Sto se tice postojeceg vrtica i toga da deca vaspitacicu vole, mogu ti Danijela reci da si pogresno informisana. Mislim da sam najkompetentnija da to kazem jer sam svedok... Ja sam za drzavni vrtic jer su jedino tamo pedagoski kvalifikovane, strucne, a pre svega akademski obrazovane vaspitacice i mislim da je i roditeljima to jeftinije, ali uzevsi u obzir postojece stanje (sta god da je bilo), ipak sam za vasu varijantu. Ovde se deca igraju u dvoristu, a kad odu kuci deca, kucici se slobodno igraju sa onim igrackama... Higijena je NULA!!! Svako ko je bio kod mene i video uslove i nacin rada, svi su rekli da nikad svoje dete ne bi tu ostavili! Ima njih i iz naselja, i to dosta... Zato, Danijela, Vi Rodici bar imate uslova i materijalnih sredstava da vrtic otvorite i postavite na visi nivo. Pa... napred! Pozdrav svima!
Zivkovic Snezana
Neno, hvala na lepim zeljama, i komplimentima. Ali, ne moguce je vrtic, naprviti u igraonici, jer stvarno mislim da deca za rad treba da imaju prazan prostor, jer onoliko sarenilo kod mene bi im strasno odvlacilo paznju. Ako sve bude islo po planu, bice i vrtic. Ne znam da li si razmisljala da jedan od svojih lokala izdas za apoteku, naravno ako ima neko pametan ko bi je otvorio.
danijela
Hvala i tebi Daco na predlogu. Ja trenutno nemam finansijskih sredstava za to, iako sam o tome razmisljala, ali ako se nadje neko zainteresovan, to bi bila prava stvar za naselje. Pozdrav!
Zivkovic Snezana
Page 1 of 1